Bestuur

Op 9 oktober 2014 heeft de ledenvergadering de onderstaande personen in het bestuur gekozen.

De aanstelling is voor twee jaar, waarna de ledenvergadering opnieuw moet beslissen.

 

Sonja Klaassens-Veenstra

Voorzitter

Mobiel: 0624505933

Ik ben42 jaar en al bijna mijn hele leven woonachtig in Hoogezand- Sappemeer. Ik ben getrouwd en heb een zoon van 16 en een dochter van 15. Mijn werkzaamheden richten zich voornamelijk op het vrijwilligerswerk met kinderen in de basisschool leeftijd en dan met name in de wijk Woldwijck. Ik ben o.a. actief binnen de Kidsclub Woldwijck en de kinder vakantie spelweek. Ik ben actief geworden voor de SP omdat ik een graag een afdeling wilde hier in Hoogezand - Sappemeer, Nadat we dat voor elkaar hadden werd ik in 2012 voorzitter van deze afdeling. Ik heb dit de afgelopen 2 jaar met veel plezier gedaan en heb me o.a. om die reden beschikbaar gesteld voor nog een periode. en ik ga er vanuit dat ik ook deze periode weer mag samenwerken met een leuke ploeg mensen om te proberen Hoogezand-Sappemeer een beetje socialer te maken zowel in de raad als op straat.

Petra Meelker

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Petra Meelker, ik ben 20 jaar en woon al mijn hele leven in Kropswolde. Ik studeer Sociologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en doe dit met veel plezier. Ik ben sinds 2 jaar lid van de SP en ben vanaf het begin af aan betrokken geweest bij de oprichting van onze afdeling in Hoogezand-Sappemeer. Nu onze afdeling een feit is wil ik me graag blijven inzetten om een socialer geluid in onze gemeente te laten klinken. En met deze afdeling moet dat zeker lukken!

Ellen Kluit-Grashoff

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Ellen Kluit, 26 jaar, moeder van een zoontje van 2 en werkzaam bij de BelastingTelefoon. Ik ben opgegroeid in Kampen en Zeeland, maar ben in 2004 naar Groningen verhuisd. Daar werd ik al snel lid van de SP en werd ik ook vrij snel actief voor ROOD Groningen. In 2008 zijn mijn man en ik naar Hoogezand verhuisd. Op dat moment was hier nog geen afdeling, maar ik nam al wel vrij snel de coördinatie van de Tribune-bezorging in Hoogezand op me. Toen de werkgroep gestart was, ben ik daar direct in gestapt. Ik geloof in een socialer Hoogezand-Sappemeer. Onrecht kan ik niet verdragen, het verdrukken van zwakkere medemensen ook niet. Ik zet me dan ook graag in voor de SP in Hoogezand-Sappemeer!

Jan Dam

Algemeen bestuurslid

U bent hier