Foto Album › SP Menterwolde

Foto Album

 
SP Actie : EU bakt er geen bal van

 


Voorzitter Joyce Veendorp feliciteert de gekozen leden van de SP

 foto: www.menterwolde.info


1 maart 2014 Verkiezingstour

Het is weer zover verkiezingen staan weer voor de deur en dat betekend dat we ons weer moeten laten zien en horen . 


SP-DAG IN DE 'BLAUWE STAD'
 
Na een drukke verkiezingscampagne van zowel gemeentelijke- alsook landelijke verkiezingen heeft de SP-provinciale staten het idee gevat een leuke dag te organiseren voor leden die actief mee geholpen hebben en leden die het leuk vinden om es andere SP-ers te ontmoeten. Deze dag viel toevallig samen met het '3dagengezellig'-feest rondom de 'Blauwe Stad' met feesttent, shantykoor, markt enz. 6 Volleybalteams stonden klaar om het tegen elkaar op te nemen..Zelfs Emile Roemer zou het winnende team komen huldigen in een toespraak, waarin ook het financiële gat van 'de Blauwe Stad' zeker niet gemeden zou worden, dit ter inspiratie van de aankomende Provinciale Staten verkiezing volgend jaar. En dat alles onder het genot van een hapje en een drankje, MAAR..... Het weer zat niet mee, 's morgens nog zonnig en in de loop van de middag dreigender en regen, regen en nog es regen.... Geen volleybal, Emile afgebeld, desondanks toch een sfeervolle, gezellige en toch druk bezochte dag, zoals de dia-compilatie wel laat zien!
 
 

OP VERKIEZINGSTOUR...DE LAATSTE ZATERDAGMIDDAG.

05-06-10 Hoogezand-Sappemeer: 's Middags op naar Hoogezand- Sappemeer om als afdeling (Menterwolde en Pekela) samen met de actieve werkgroep Hoogezand-Sappemeer in het winkelcentrum van Hoogezand met mensen in gesprek te gaan over de aanstaande verkiezingen 9 juni 2010, wat kan en moet er anders in Nederland!?
 
 

OP VERKIEZINGSTOUR.....DE LAATSTE ZATERDAGMORGEN

05-06-10 Muntendam: Op de gezellige jaarmarkt in Muntendam was ook  SP Menterwolde aanwezig om op deze laatste zaterdag nog met de mensen in gesprek te gaan over het belang om toch vooral te gaan stemmen komende woensdag. In gemoedelijke sfeer, met prachtig weer,  werd er met veel mensen gepraat over wat er moet veranderen in Nederland; de zorg, AOW, hypotheekrenteaftrek, studiebeurs.
 
 

SP OP DE SCHEEPJOAGERSMARKT

 

 

 

29-5-2010: De SP was deze zaterdag te vinden bij de Scheepjoagersmarkt in Wildervank, SP Veendam, SP Pekela en SP Menterwolde waren aanwezig, op de foto's (die in een dia projectie voorbij komen) kunt u een kleine impressie zien.
 

U bent hier