SP-campagne: vertel wat u mee… › SP Menterwolde

SP-campagne: vertel wat u mee wilt nemen naar de gemeente en maak kans op een rondvlucht

10-10-2015'Laat ons weten wat u mee wilt nemen naar de nieuwe gemeente en u maakt kans op een rondvlucht voor drie personen boven Menterwolde, Hoogezand-Sappemeer en Slochteren.' Die oproep doet de SP aan de inwoners van de HSSM-gemeenten.

De bijdrage mag van alles zijn, legt de SP uit in een krant die ze de komende weken huis-aan-huis verspreidt in Menterwolde, Hoogezand-Sappemeer en Slochteren: een foto, gedicht, verhaal, een enkel woord. Van alle inzendingen maakt de partij een boekje dat ze aanbiedt aan de wethouders en raadsleden van de drie gemeenten en dat alle inzenders krijgen.

De krant bevat al een aantal antwoorden op de vraag wat mee moet. Onder andere weervrouw Harma Boer uit Noordbroek, Anbo-voorzitter Kees Klok uit Hoogezand en burgemeester Geert-Jan ten Brink van Slochteren komen aan het woord. 

'We willen ons heel goed voorbereiden op de komende herindeling', legt voorzitter Joyce Veendorp van de Menterwolmer SP-afdeling uit. 'Het verdwijnen van de huidige gemeenten heeft grote gevolgen en veel mensen zijn bang dat zaken verloren gaan die zij belangrijk vinden. Daarom organiseren we deze campagne: zodat de raadsleden en bestuurders op tijd heel goed weten wat voor de inwoners belangrijk is om te behouden.'

Bijdragen zijn welkom tot 1 december, per mail naar hssm@sp.nl of per post naar SP, Melkweg 231 

9602 JE Hoogezand.

 

Campagnekrant 'Wat nemen we mee?'

Reglement bijdragen en loting prijs

 

Reactie toevoegen

U bent hier