De Supermarktrondes › SP Slochteren

De Supermarktrondes

Foto: SP

15-03-2015Het waren drie intensieve, enerverende en geslaagde zaterdagen die we hebben gehad. We mogen terug kijken op leuke ontmoetingen.

Drie zaterdagen achter elkaar hebben we verschillende plekken aangedaan om zo te horen wat er speelt onder de mensen en vragen beantwoorden en mensen laten zien waarom ze juist moeten gaan stemmen komende woensdag. We hebben wederom leuke mensen gesproken en verschillende vragen beantwoord.

Een vraag die we meerdere keren gehoord hebben is: Leg mij uit waarom ik juist op jullie moet stemmen. Hopelijk hebben we deze mensen kunnen overtuigen en zijn de zwevers geen zwevers meer en hebben we ze de juiste richting op kunnen sturen. 

De eerste zaterdag waren we in Siddeburen. Het was een rustige dag maar toch veel mensen die een praatje kwamen maken en vragen hadden over het hoe en waarom op ons te stemmen. Ja dat was dus de reden waarom we voor de verkiezingen deze supermarktronde wilden gaan doen.

Daarna waren we in Schildwolde en was het een super mooie dag. Mooi weer betekend vaak veel mensen, en dat klopte ook. Maar ook mensen met een goed humeur en gezelligheid. Ook vandaag hoefden de SPers die er waren zich niet te vervelen en waren en voldoende vragen te beanwoorden.

De laatste dag waren we in Harkstede en kregen we gezeldschap van de SP bus. Deze bus is door de gehele provincie heen geweest en ging na bezoek aan ons nog weer verder. Deze dag was ook een van de kieslijst voor de provinciale statenverkiezing aanwezig. Foppe-Jan de Boer (nr18) kon er bij zijn en konden de mensen aan hem eventuele vragen stellen en kennismaken.

We hebben ook gemerkt dat Emiel Roemer heel populair is onder de jeugd. Zo populair dat ze de levensgrote afbeelding mee wilden nemen maar dan zaten wij zonder onze Emiel. Hierbij is het bord helaas beschadigd geraakt maar dit is allemaal goed opgelost en zal het grote bord van Emiel ons weer kunnen vergezellen op volgende uitjes door onze gemeente.

Reactie toevoegen

U bent hier