Wauw, wat een uitslag!!! › SP Slochteren

Wauw, wat een uitslag!!!

Foto: SP

19-03-2015Wauw, wat een uitslag mogen we ontvangen. Super om dit mee te mogen maken.

Een jaar geleden een afdeling geworden en dan zo een hoge uitslag in de gemeente. Van 12 naar 15 procent in de Gemeente Slochteren. En daardoor de hoogste uitslag van alle partijen. 

Hier zijn we super trots op en vooral jullie als stemmers heel erg dankbaar voor. Ook zijn we dankbaar voor alle stemmers in de gehele provincie. Van 6 naar 8 zetels een daarbij ook in de provincie de grootste partij.

We danken niet alleen jullie als stemmers voor jullie stem en vertrouwen in ons maar ook aan ieder die heeft geholpen op wat voor een manier ook. Zij het met het beplakken van de borden, rond brengen van flyer/boekjes of het hebben van een poster voor je raam. BEDANKT zonder jullie waren we niet gekomen waar we nu zijn.

Maar nu de verkiezingen voorbij zijn betekend het niet dat we niks meer hoeven te gaan doen. Nee zeker niet, we zullen nu ook doorgaan om te doen wat we kunnen en waar we kunnen. 

Mocht je graag een keer ergens mee willen helpen, groot of klein iets, laat het weten via de mail of telefoon en laat weten wat je wel graag wil doen. Want immers is het nog altijd zo, Samen sta je sterk.

Reactie toevoegen

U bent hier